A jól megválasztott bejárati rendszer„hívogatóan” hat a vásárlóra – gondoljunk csak az önműködő kapukra, melyek minden szárny nyitáskor szinte „betessékelik” a vevőt az üzletbe. A helyesen kialakított be-, és kijárati zóna nagyban hozzájárul az üzlet védelméhez, segíti a vásárlók tájékozódását a boltban, esztétikus és praktikus.

A bolt típusának, méretének, elhelyezkedésének megfelelően többféle bejárati rendszer közül választhatnak vevőink. A nagyobb területű hipermarketek, bevásárlóközpontok szívesen alkalmaznak áruvédelmi kapukat, automata bejárati rendszereket. A kisebb üzletek számára első sorban a mechanikus kialakítású bejárati rendszereket ajánljuk, melyek árukban is kedvezőbbek. Ilyenek például a mechanikus lengőajtók vagy a forgókeresztes bejárati rendszerek.

A kasszák, kasszazónák lezárását biztosító eszközök a kasszazárak.

A be-, és kijárati zónák kialakításának további hasznos eszközei az ún. vevő terelőkorlátok, és a plexi falak.

Bejárati rendszer tervezésekor különös figyelmet kell fordítani a kerekes székkel és babakocsival közlekedők számára, meg kell felelni a tűzvédelmi előírásoknak.

A be-, és kijárati zóna kialakításához, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, személyre szabott árajánlatunkat.

Telefon:  06/70 423-1564

 Milyen bejárati rendszerekből választhatnak vásárlóink?

  • mechanikus lengőajtó
  • forgókeresztes bejárati rendszer
  • kasszazár

Bejárati rendszerekhez kiegészítők:

  • vevőterelő korlát
  • plexi fal

A bejárati rendszerek kiválasztása

Az üzletek szempontjából már a bejárat megjelenése is meghatározó szerepet tölthet be, hiszen az elsődleges megítélésben vagy csalogató reklámban alapvető feladatot tölt be, ezáltal az ideális bejárati rendszer kiválasztása és kivitelezése óriási körültekintést igényel.

A bejárati rendszer kiválasztása:

  • A bolt méretének és adottságainak megfelelő bejárati rendszert válasszunk.
  • A bolt forgalma meghatározza a szükséges konstrukciót, hiszen egy nagyobb forgalmat lebonyolító üzlet esetében a biztonsági szempontok nagyobb szerepet játszanak, azaz szükséges, hogy balesetmenetesen engedje át a vásárlókat a rendszer.
  • Kényelmi lehetőségek: Szükséges biztosítani, hogy a vásárlók könnyedén bejussanak a boltba babakocsival vagy kerekesszékkel is, valamint minden egyéb sajátosságot figyelembe kell venni.
  • Reklámfelületek kialakítása az igények szerint.
  • Manuális vagy automatizált működés.

Válasszon minőségi és az elvárásait maximálisan kiszolgáló bejárati rendszert és tekintse meg weboldalunk széles választékát, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 


Share Button