A legtöbb üzlet nélkülözhetetlen kellékei a bevásárlókosarak és bevásárlókocsik.

Szinte minden kereskedelmi egységben megtalálható vásárlást segítő, ösztönző eszközök. Különböző típusú, méretű bevásárlókosarak és bevásárlókocsik közül választhat a kereskedő. Nagyon fontos a jól megválasztott termék.

A bevásárlókosár vagy bevásárlókocsi méretében illeszkedjenCurver bevásárlókosár, 20l, piros

 • a bolt alapterületéhez, (kocsi vagy húzható kosár,  kézi kosár)
 • az eladásra szánt árukhoz, (apróbb vagy nagyobb terjedelmű, könnyebb vagy nehezebb termékek)
 • a bolt bevásárló közönségéhez, (idős vagy fiatal,)
 • a célszemélyek igényeihez. (napi vagy nagy bevásárlás gyakoribb az üzletben)

Bevásárlókocsi vagy bevásárlókosár? – a sokszor ismétlődő kérdés.

 1. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a mai kor embere szeret kényelmesen vásárolni, szeret nézelődni, válogatni, és nem szereti, ha eközben állandóan tele van a keze. Egy jól bevált találmány, és kisebb üzletekben is kiválóan hasznosítható a gurulós bevásárlókosár.
 2. Napi, gyors bevásárlásainkhoz nem szívesen tologatunk egy nagyobb méretű bevásárlókocsit, ilyenkor szívesen felkapunk egy bevásárlókosarat.
 3. A túlméretezett bevásárlókocsi épp oly zavaró lehet, mint a túl kicsi bevásárlókosár.
 4. Ha a bolt vásárlóközönsége többnyire a nagy bevásárlásait végzi üzletünkben, biztosítsunk számára megfelelő méretű bevásárlókocsit.Wanzl 85L

Bevásárlókosarak és kocsik praktikus lehetőségei

A mai vásárlási szokások kielégítéséhez elengedhetetlenek a különféle modern bevásárlókosarak és kocsik, melyek kényelmes és praktikus megoldást kínálnak a fogyasztók számára a mindennapi, vagy nagybevásárlások során.

A kereskedelmi egységek számára óriási modern piaci kínálat áll rendelkezésre a kosarak és kocsik kiválasztásához, ezáltal néhány alapvető szempont meghatározásával tökéletes és előnyös megoldást választhatunk.

 • A kereskedelmi egység profilja és általa kínált árutípusok meghatározzák a szükséges bevásárlókosarakat és kocsikat, például stílus és méret.
 • A vevőkör szokásai és jellemzői szerint választhatunk hagyományos és extra funkciókkal ellátott eszközöket, például idősebb korosztály számára a húzós rendszerek vagy kisgyermekesek számára a gyermek bevásárlókocsik, stb.
 • A mai modern bevásárló eszközök akár reklámfelülettel is elláthatóak, melyet az üzletláncok igényeiknek megfelelően használhatnak ki.

Válasszon igényeinek megfelelő modern bevásárlókosarakat és kocsikat, melyekkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért és szakmai tanácsadásért tekintse meg weboldalunkat, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben állunk rendelkezésére!

06-70-423-15-64  Zrínyi Anna

Húz28 literes, gurulós kosár, pirosható új bevásárló kosár 4.990,-Ft/db+áfa

 • 28 literes 
 • fém kerekekkel
 • hipermarket minőség (Tesco,Spar,Penny)
 • piros ,kék színekben, raktárról kapható

 

Új bevásárló kosár:

 • piros ,kék, szürke színekben, raktárról kapható
 • 22 literes 
 • hipermarket minőség 

Ár:1.200,-Ft/db+áfaúj, 22L-es bevásárlókosár, piros,kék,zöld polcbörze kft.

 

Bevásárló kocsi, vagy kosár legyen? Mindkettő!

Bevásárló kocsi, vagy kosár legyen? Mindkettő! Szeretne mindent megadni a vásárlóinak, ami csak ahhoz kell, hogy jól érezzék magukat vásárlás közben, és minden a rendelkezésükre álljon ahhoz, hogy elégedetten lépjenek ki az üzlet ajtaján? Az alapvető üzletberendezések közé tartoznak a bevásárló kosarak és kocsik. Örök dilemma, hogy melyik legyen a bolt bejáratánál kitéve, hiszen mindegyiknek van előnye és hátránya. Azt tanácsoljuk, hogy döntsön az alapján, mire van igény, de persze az üzlet adottságait sem hagyhatja figyelmen kívül! A bevásárló kosarak praktikusak, mert a szűkre sikerült folyosók, az egymáshoz közel lévő polcok, gondolák között is anélkül lehet vele közlekedni, hogy a vásárló elakadna, vagy valamit akaratlanul is leverne. A bevásárló kocsik viszont kényelmes módját nyújtják a megvásárolni kívánt áruk és termékek összegyűjtésének. Elférnek benne a táskák, de még a gyerekek is. Ahol lehetőség van rá, mindkettőt érdemes beszerezni, és bevásárló kosár mellett bevásárló kocsit is kitenni, hogy a vásárlók elégedettek lehessenek. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és rendeljen minőségi üzletberendezést, hogy az Ön boltja is jól felszerelt legyen!Szeretne mindent megadni a vásárlóinak, ami csak ahhoz kell, hogy jól érezzék magukat vásárlás közben, és minden a rendelkezésükre álljon ahhoz, hogy elégedetten lépjenek ki az üzlet ajtaján?

Az alapvető üzletberendezések közé tartoznak a bevásárló kosarak és kocsik. Örök dilemma, hogy melyik legyen a bolt bejáratánál kitéve, hiszen mindegyiknek van előnye és hátránya. Azt tanácsoljuk, hogy döntsön az alapján, mire van igény, de persze az üzlet adottságait sem hagyhatja figyelmen kívül! A bevásárló kosarak praktikusak, mert a szűkre sikerült folyosók, az egymáshoz közel lévő polcok, gondolák között is anélkül lehet vele közlekedni, hogy a vásárló elakadna, vagy valamit akaratlanul is leverne. A bevásárló kocsik viszont kényelmes módját nyújtják a megvásárolni kívánt áruk és termékek összegyűjtésének. Elférnek benne a táskák, de még a gyerekek is. Ahol lehetőség van rá, mindkettőt érdemes beszerezni, és bevásárló kosár mellett bevásárló kocsit is kitenni, hogy a vásárlók elégedettek lehessenek.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és rendeljen minőségi üzletberendezést, hogy az Ön boltja is jól felszerelt legyen!


Share Button