Az apróbb áruk esztétikus bemutatása, értékesítése sok fejtörést okozhat a kereskedő számára.

kampók_2

Ezen áruk kihelyezésének egyik eszköze az akasztós fali állvány.

perforált hátfalas fali egységek kiváló lehetőséget kínálnak apróbb termékek praktikus árusításához, a vevők számára könnyen áttekinthetővé teszik adott árucikkből a kínálatot.

perforált hátfalas fali egységek kedvelt felhasználási területei az olyan kereskedelmi egységek, ahol a termékek kihelyezéséhez lyukacsos hátfalakra és kampókra van szükség. Ilyenek például a drogériák, kreatív hobby boltok, kozmetikai cikkeket, kellékeket árusító boltok, ékszer és táska üzletek, konyhai és fürdőszobai felszereléseket értékesítő boltok, szerszám és barkács áruházak….

Kampók:

SZIMPLA, 12CM-ES, ÚJ KAMPÓ 80 +áfa/db
SZIMPLA, 16CM-ES, ÚJ KAMPÓ 100 +áfa/db
SZIMPLA, 20CM-ES, ÚJ KAMPÓ 120 +áfa/db
DUPLA, 12CM-ES, HASZNÁLT KAMPÓ 100 +áfa/db
DUPLA, 20CM-ES, HASZNÁLT KAMPÓ 200 +áfa/db
DUPLA, 25CM-ES, HASZNÁLT KAMPÓ 250 +áfa/db
DUPLA, 30CM-ES, HASZNÁLT KAMPÓ 300 +áfa/db

 

kampók_3
Kampó

Átláthatóság és biztonság az apróbb termékek tárolása során is

Minden üzletben elsődleges fontossággal bír a termékek optimális kihelyezése, mely a kereskedők részéről biztonsági szempontokat szolgál, a vásárlók tekintetében pedig a könnyebb átláthatóságot segíti. Szinte bármilyen típusú üzletről beszélünk, vannak olyan termékek, melyeknek esztétikus és praktikus kihelyezése nehéz feladatot jelent. Az ilyen típusú termékek többnyire apró méretük, vagy az átlagostól eltérő formájuk miatt szorulnak különleges tárolásra.

Az apró termékek kihelyezésére kiváló lehetőséget kínálnak az akasztós állványok. Tekintetbe véve, hogy a gyártók számára sem ismeretlen bizonyos termékek megfelelő tárolásának problémája, gyakran erre a célra szolgáló csomagolással látják el az árukat, melyeket így könnyedén el lehet helyezni az akasztós állványokon.

Az állványon található kampók segítségével különböző méretű termékek kaphatnak helyet, melyek így jól átláthatóak és praktikusan tárolhatóak. A biztonság szintén nem elhanyagolható tényező, melyet az ilyen típusú termékek esetében is érdemes szem előtt tartani, ennek megfelelően a nagyobb értéket képviselő termékeket pult mögötti fali állványon is el lehet helyezi.

Amennyiben az Ön üzletében is gondot okoz az apróbb áruk megfelelő tárolása, tekintse meg kínálatunkat és válogasson termékeink közül!


Share Button