Raktározás: az áruk tárolására, állagának megóvására, készletek elhelyezésére szolgáló tevékenység. Az áruk típusától függően raktározhatunk nyitott vagy zárt helyen egyaránt.A kereskedelemben fellelhető termékek túlnyomó többsége beltéri elhelyezést igényel. Az áruk sokféleségéből adódóan azok tárolására is más-más módon van lehetőség. A raktározás alkalmával minden terméket valamilyen rendszer alapján tárolunk, tartunk nyilván.Az árufajták egy része állvány nélkül, halmozva tárolható, de az áruk többsége állványon történő elhelyezést igényel, ezek kiváló eszköze a különböző teherbírású raktári polcrendszerek, állványok.

A boltba érkező áruk nem mindegyike kerül azonnal az eladótérbe. A készletek elhelyezésére kínált berendezési tárgyak a raktári állványok. Nagykereskedelmi tevékenység esetén az eladótér egyben a raktár is, az áruk tárolása csomagolásuk, terjedelmük miatt raktári állványon történik. A raktári polcrendszerek fontossága abban rejlik, hogy az áruk rendszerben tárolhatók, így biztosítva a gyors kiszolgálást, utánpótlást. A tárolásra szánt áruk típusának, méretének, mennyiségének függvényében választhatunk kisebb teherbírású, helyigényű raktári polcokat (pl.: salgó polc, csavarmentes salgóállványok) vagy jobban terhelhető, nagyobb áru befogadására képes raklapos állványokat.

Mit kell figyelembe venni a raktári állvány megválasztásánál?

 • raktár méretét
 • elhelyezni kívánt áru mennyiségét, súlyát
 • az áru mozgathatóságának lehetőségét (kézi vagy gépi pakolású az áru)
 • magasságot a raktári gépek emeléséhez igazítva
 • raktári közlekedő  folyosók méretezését

Milyen raktári állványokból választhatnak ügyfeleink?

 • kisebb helyigényű, teherbírású, egyszerűbb szerelési igényű salgó polc, és csavarmentes állványok
 • kézi pakolású állvány
 • nagyobb helyigényű, teherbírású, szerelési tapasztalatot, tudást igénylő raklapos állványok,raklapon történő elhelyezéshez

 

Praktikus raktárberendezés

Raklapos raktári állványMinőségi polcrendszerekért, állványrendszerekért, fali polcokért, vagy egyéb üzletberendezésért, illetve további információkért keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén! 06-70-941-61-07

 

 

Raktári állványok kis helyiségekbe is, a gazdaságos helykihasználás érdekében!

polcbörze.hu.19janKis méretű raktárral rendelkezik, mégis szeretné azt kihasználni a lehető legjobban? Ennek semmi akadálya, csak meg kell találnia és ki kell választania hozzá az ideális raktári állványokat! Milyen raktári állványok valók kis méretű helyiségekbe? Olyat érdemes vásárolni, ami nem foglal sok helyet, de a rendelkezésre álló négyzetmétereket annál jobban ki lehet vele használni. Erre a célra talán a Salgó polcok a legalkalmasabbak.

A Salgó polcok csavaros változatai szétszerelhetőek és tetszés szerint alakíthatóak. Ha egy raktárban nincsen meg a kellő magasság vagy más berendezésekhez is igazítani kell a raktári állványok elhelyezését, akkor ajánlott ilyen típust választani a gazdaságos helykihasználáshoz. Az összeszerelésük egyszerű, áthelyezésük könnyű és raktári eszközök nélkül is elhelyezhető rajtuk az áru.

Ha megítélése szerint ez a típusú raktári állvány eleget tesz az Ön igényeinek, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon termékeinkről!

 

 

Milyen a jó raktárberendezés?

Milyen a jó raktárberendezés?Ez a kérdés valószínűleg sokakban felmerül, mikor egy új üzlet megnyitásán gondolkodnak. Mi most adunk egy kis segítséget Önnek ahhoz, hogy könnyebb legyen a dolga!

 • A jó raktárberendezés kialakítása megfelel az üzlet profiljának. A raktári állványok igazodjanak teherbírás tekintetében ahhoz, hogy mi kerül majd rájuk!
 • A tartósság szintén prioritás. Senki sem szeret túl gyakran beruházni ugyanarra a dologra, ezért érdemes már eleve olyan raktári állványokat választani, amik vagy nem igényelnek karbantartást, vagy minimális ráfordított energiával megoldható ez a feladat.
 • Rendkívül fontos a méret! Raktári állványokat csak akkor érdemes beszerezni, ha már pontosan tisztában vagyunk a leendő raktárunk arányaival, hiszen ilyenkor már lényegesen könnyebb dolgunk van a választásnál. Az ideális méretű berendezés segíti az optimális raktározást.

Nem biztos benne, hogy mire is van szüksége, esetleg nem tud választani a rengeteg lehetőség közül? Ne aggódjon, mi segítünk a döntésben! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is, ha raktári állványokat vásárolna!


Share Button