Az áruforgalom nélkülözhetetlen kellékei az árumozgató gépek, eszközök.

A kereskedelem bármely szegmensén tevékenykedik a készletek mozgatása jelentős napi munkafolyamat. Ennek elengedhetetlenül szükséges tárgyai a különböző árumozgató eszközök. Az áruk eltérő szállítói csomagolásban érkeznek, – fólia, kartondoboz, láda, rekesz, raklap, konténer- melyek szerepe, hogy a termék könnyen szállítható, mozgatható legyen. Az áruk átvétele, az áruk kipakolása a raktárban vagy az eladótérben, illetve az árukiadás, zömében árumozgatási, rakodási feladatokat jelent. Az áruk mozgatásához használhatunk kézi vagy gépi eszközöket egyaránt. Az árumozgatási eszközök könnyebbé, gyorsabbá, hatékonyabbá, biztonságosabbá teszik az elvégzendő feladatokat.

Vízszintes árumozgatáshoz kínált eszközeink:mechanikus raklapemelő_béka

  • rolli kocsi
  • hidraulikus, kézi raklapemelő – béka

Függőleges árumozgatáshoz kínált eszközeink:

  • gyalogkíséretű, elektromos, raklapemelő

 

Rolli kocsi:

A kereskedelmi áruszállítás során használt rolli kocsik kiválóan alkalmasak áru előkészítésre – komissiózásra, elszállításig az áru tárolására, és kiszállításra.

Az általunk kínált rolli kocsi:

  • mérete: 162x76x79cm
  • drótrácsos, gurulós
  • 2,3,4 oldalfalas kivitel
  • használt

Ára: 20.000,-+áfa/db (2 oldalas)

Ára: 25.000,-+áfa/db (3 oldalas)

Ára: 30.000,-+áfa/db (4 oldalas)

 

Kézi raklapemelő – béka

Gyalogkíséretű, elektromos raklapemelő

Miért válassza a kézi raklapemelőt?

Régóta gondolkodik azon, hogyan lehetne még hatékonyabbá tenni a munkafolyamatot vállalkozásánál?

A gördülékeny feladatvégzés érdekében fontos, hogy a megfelelő minőségű munkaeszközzel dolgozzunk. Az emelők, targoncák praktikus megoldást nyújtanak minden anyagmozgatással kapcsolatos munkakörben.

A hidraulikus kézi raklapemelő, más nevén a béka, az anyagmozgatás leggyakrabban használt eszközei közé tartozik. A raklapon tárolt áruk esetében célszerű használata, a folyamat során így nélkülözhetetlen eszköz. Alkalmazása során ügyelni kell a különböző szabályok betartására, ami a baleset megelőzésben kulcsfontosságú.

Ha kézi raklapemelőt szeretne vásárolni, a szempontok figyelembe vételénél ügyelni kell arra, hogy az igényeknek megfelelő legyen a villahossz és a teherbírás. Továbbá fontos tényező a kiválasztásnál, hogy a kézi raklapemelőt milyen talajon szeretné használni, így a béka görgőit, kerekeit eszerint célszerű megvásárolni.

Ha szeretne profi minőségű kézi raklapemelőt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készségesen rendelkezésére állnak minden üzletberendezéssel és nélkülözhetetlen háttérmunkához szükséges eszközökkel kapcsolatban!

polcbörze.hu

 

 

 

 

 

 


Share Button