Különleges szolgáltatásaink minden üzlettulajdonosnak

Új vállalkozásba kezdene, és végre megnyitná saját boltját? Már meglévő üzletét szeretné megújítani, újra felvirágoztatni? Ilyenkor nem mindenki rendelkezik a megfelelő tudással vagy magabiztossággal ahhoz, hogy valóban a célnak megfelelő változtatásokat legyen képes megvalósítani.

Aggodalomra azonban Önnek sincs oka, hiszen itt a segítség! Nálunk nem csak beszerezheti az összes szükséges üzletberendezést, de még abban is segítünk, hogy mit, hová és hogyan érdemes kihelyezni. Vegye igénybe extra szolgáltatásunkat és kérje személyre szabott segítségünket üzlete, boltja berendezéséhez!

Mi történik, ha hozzánk fordul? Válassza ki a szükséges polcokat, állványokat, bevásárlókosarakat, mindent, amire szüksége lehet! Ossza meg velünk elképzeléseit és mi ennek alapján személyre szabott árajánlatot készítünk. Szakembereink ezután ellátogatnak az üzletébe, felmérnek és terveznek. Ezután tanácsokat kap arra vonatkozóan, hogy mit, hová érdemes helyezni. Végül az Ön által rendelt árut leszállítjuk és összeszereljük.

Keressen minket bátran, és segítünk kialakítani elképzelt üzletét!

Cégünk új és használt üzletberendezések adás-vételével foglalkozik.
Termékeink mellé vegye igénybe szolgáltatásainkat:

üzletberendezések Díjmentesen vállaljuk üzlete helyszíni felmérését, üzletberendezések Az Ön által kiválasztott terv alapján elkészítjük személyre szabott árajánlatát,
üzletberendezések Szakmai tanácsadással segítünk üzlete esztétikus, praktikus kialakításában, üzletberendezések Megrendelést követően, igény esetén leszállítjuk és összeszereljük a kért berendezést.
üzletberendezések Megtervezzük berendezését,    

További kibővített szolgáltatásainkkal várjuk kedves vevőinket:

2_16 Üzlet felszámolásból, átalakításból, beépítésből megmaradt fém fali polcokat gondolákat és egyéb berendezési tárgyakat – kasszaasztalok, bevásárlókocsik stb. – folyamatosan, készpénzre megvásárolunk. Telefon: 70/630-5611, 70/423-1564

Share Button